середа, 10 жовтня 2018 16:02

Кума Путіна назвали кращим другом Порошенка

Кума Путіна назвали кращим другом Порошенка
Віктор Медведчук не став би витрачати і копійки на телеканали, якщо була би хоч найменша загроза їх закриття, каже нардеп Віктор Чумак.

Сьогодні кум російського президента Володимира Путіна Віктор Медведчук є кращим другом президента України Петра Порошенка. Про це у Facebook заявив народний депутат Віктор Чумак.

Парламентарій прокоментував постанову Верховної Ради про застосування економічних санкцій проти телеканалів "112 Україна" і NewsOne, якій пов'язують із Медведчуком.

"Медведчук, кращий друг президента Порошенка, не став би витрачати і копійку на купівлю цих каналів, якщо б була хоч найменша загроза їхнього закриття. Тому весь цей перформенс не буде мати жодних наслідків", - написав він.

"Проблема полягає не в "закритті" тих чи інших каналів, а у неспроможності держави та її інститутів забезпечити інформаційну безпеку", - додав парламентарій.

Парадоксально, що від питання контролю та перевірки інформаційної діяльності цих двох телеканалів багато місяців поспіль самоусувається і Нацрада і СБУ, зауважив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: NewsOne пропагує "любов" до російського артиста, який топчеться по окупованому Криму

4 жовтня Верховна Рада підтримала петицію українців проти "112 Україна" та NewsOne. Парламент направив Раді нацбезпеки та оборони звернення про застосування економічних санкцій проти цих телеканалів і скасування їхніх ліцензій.

Зараз ви читаєте новину «Кума Путіна назвали кращим другом Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути