вівторок, 02 жовтня 2018 17:30

Кучма помахав рукою "Мінську"

Кучма помахав рукою "Мінську"
Леонід Кучма виходить із переговорів у Мінську. Фото: відкриті джерела

Другий президент Леонід Кучма завершив роботу представником України у Тристоронній контактній групі в Мінську. Про це повідомила його прес-секретар Дарка Оліфер у Facebook після чергової зустрічі групи.

"На завершення сьогоднішньої роботи в Мінську Леонід Кучма подякував колегам у групі за спільну роботу. У такий спосіб підбито підсумок його роботи", - написала вона.

Кучма подякував білоруській стороні за сприяння в організації переговорного процесу.

"У свою чергу, Мартін Сайдік від імені групи подякував Леоніду Кучмі за його внесок у Мінський процес, а також за його мудрість і відданість своїй державі – Україні, виявлені під час переговорного процесу у Мінську", - повідомила Оліфер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мене до слова "Мінськ" уже алергія - Ющенко

Мінські домовленості були підписані 12 лютого 2015-го у столиці Білорусі Контактною групою. У ній Україну представляв другий президент Леонід Кучма, Росію - посол в Україні Михайло Зурабов, також підписи поставили представник ОБСЄ Гайді Тальявіні та бойовики Олександр Захарченко й Ігор Плотницький.

Цьому передували 16-годинні переговори президента Петра Порошенка з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, президентом Франції Франсуа Олландом і російським лідером Володимиром Путіним.

Зараз ви читаєте новину «Кучма помахав рукою "Мінську"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути