Ексклюзиви
пʼятниця, 09 жовтня 2009 09:25

Кримський спікер хоче стягти з балакучого Москаля 200 тисяч гривень

Кримський спікер хоче стягти з балакучого Москаля 200 тисяч гривень

Голова Верховної Ради Криму Анатолій Гриценко направив до суду два позови до начальника міліції автономії Геннадія Москаля.

"Два позови вже підготовлені та направлені до суду", - сказав він.

За даними спікера, сума збитків по кожному з позовів становить 100 тис. грн. "Один позов на 100 тисяч, другий на 100 тисяч", - сказав керівник кримського парламенту.

Гриценко заявив, що, ймовірно, це не останні позови проти Москаля. "Я думаю, що до тих пір, поки Геннадій Геннадійович керуватиме кримським главком (міліції), буде конвеєрний процес подачі позовних заяв", - зазначив спікер.

Виручені кошти Гриценко обіцяє передати дитячим будинкам, сиротам, багатодітним сім"ям. "Я навіть зацікавлений у тому, щоб Геннадій Геннадійович якомога більше говорив, і як можна більше платежів надходило для надання допомоги дітям", - зазначив спікер.

Раніше Геннадій Москаль направив звернення на адресу керівництва України, в якому заявив, що Анатолій Гриценко "не тільки не приймає ніяких заходів з очищення кримського парламенту від криміналітету", але й підтримує "тісні дружні стосунки" з низкою депутатів, які є "членами злочинних угрупувань і кримінальними авторитетами", а також покриває їх "протиправну діяльність".

За словами Гриценка, його дуже обурили звинувачення Москаля у тому, що він покриває протиправну діяльність деяких депутатів кримського парламенту, які, як вважає начальник кримської міліції, є членами злочинних угрупувань і кримінальними авторитетами.

"Все, що він говорить, - це марення, це собача нісенітниця. Все, що він говорить, не має відношення до мене абсолютно ніякого", - підкреслив керівник парламенту автономії, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кримський спікер хоче стягти з балакучого Москаля 200 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути