Ексклюзиви
субота, 26 травня 2007 14:47

Кримський полк військ МВС відмовився підкорятися президентові

Кримський полк військ МВС відмовився підкорятися президентові
Кримський полк внутрішніх військ МВС не виконуватиме указ президента Віктора Ющенка по перепідпорядкуванню ВВ голові держави і розпорядження командувача ВВ Олександра Кіхтенка про передислокацію частини регіональних підрозділів до Києва. Про це на брифінгу в Сімферополі заявив начальник кримського МВС Анатолій Могильов.

"Згідно із законом "Про внутрішні війська МВС України" внутрішні війська підкоряються безпосередньо міністрові внутрішніх справ. В даний час міністр ніяких команд про передислокацію не давав", - сказав він.

"У кримський главк міліції подібні розпорядження не поступали", - уточнив Могильов.

При цьому він заявив, що не володіє достовірною інформацією про наявність розпорядження Кіхтенка по передислокації частин внутрішніх військ до Києва.

"Я чув по телевізору про те, що деякі підрозділи висуваються, але я не можу коментувати ЗМІ. Я відповідаю за Крим, а в Криму обстановка нормальна", - завірив Могильов, передає "Новий регіон". 
Зараз ви читаєте новину «Кримський полк військ МВС відмовився підкорятися президентові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути