Ексклюзиви
середа, 03 грудня 2008 12:52

Кріль боїться, що Тимошенко і Янукович зроблять посаду Президента погодинною

Лідер партії "Єдиний Центр", народний депутат Ігор Кріль критикує намір Блоку Юлії Тимошенко та Партії регіонів щодо обрання Президента України у парламенті.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Посада Президента в Україні може стати погодинною – одну годину буде головною Тимошенко, другу - Янукович. Інакше цей неприродній політичний гібрид ніяк не зможе поділити владу", – сказав Кріль.

Лідер "Єдиного Центру" зазначив, що у випадку створення коаліції між БЮТ і Партією регіонів ці політичні сили знову можуть здійснити спробу переписати Конституцію на свій лад. "Уже сьогодні вони заявляють про можливість обрання Президента у Верховній Раді, що прямо суперечить Основному Закону та руйнує всю систему влади в країні", - сказав він.

Він вважає, що такі дії БЮТ і Партія регіонів проводять виключно з однією метою – уникнути виборчої кампанії і залишитися при владі. Однак, на думку Кріля, така позиція є зневагою до 37 мільйонів виборців, які обирають Президента на виборах. "Подібні експерименти обходяться досить дорого країні, людям і самим експериментаторам", - сказав голова "Єдиного Центру", передає УНИАН.

Зараз ви читаєте новину «Кріль боїться, що Тимошенко і Янукович зроблять посаду Президента погодинною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути