Ексклюзиви
понеділок, 18 травня 2009 12:01

Кріль багато чого знає про мотиви відставки Балоги

Кріль багато чого знає про мотиви відставки Балоги

Віктор Балога після відставки з посади глави Секретаріату президента матиме можливість зосередитися на партійній роботі в "Єдиному центрі".

Таку думку висловив лідер "Єдиного центру", народний депутат Ігор Кріль в ефірі програми "Евген Кисельов. Наверху" на телеканалі ТВі, повідомляє прес-служба каналу.

"Віктор Іванович матиме можливість зосередитись більше на роботі в "Єдиному центрі", і я думаю, що від того "Єдиний центр" тільки виграє", - заявив соратник Балоги, коментуючи рішення глави СП піти у відставку.

Кріль висловив припущення, що сам Балога прокоментує ситуацію щодо своєї заяви про відставку після того, як Президент України Віктор Ющенко прийме рішення відносно цього питання.

"Я багато чого знаю, але інформація про його мотиви має піти від нього (Балоги), тому що Балога – неординарний політик і людина, яка дуже багато зробила для того, щоб Президент міг виконувати свої функції, він майже три роки очолював Секретаріат. Ставши, умовно кажучи, громовідводом для Президента, він чесно виконував свої функції" - заявив Кріль і додав, що попередники Балоги Олександр Зінченко та Олег Рибачук з цією функцією не справлялися.

Відповідаючи на запитання, чи можливе відхилення відставки Балоги, Кріль сказав: "В українській політиці можливо все".

Форпост
Зараз ви читаєте новину «Кріль багато чого знає про мотиви відставки Балоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути