четвер, 14 серпня 2014 12:25

Кремлю вигідна стрілянина по "гуманітарці" Путіна - ЗМІ

Кремлю вигідна стрілянина по "гуманітарці" Путіна - ЗМІ
unian.net

Для Путіна гуманітарний конвой – це піар-проект для внутрішньо-російського споживання, також націлений на лояльних прихильників "ЛНР" та "ДНР".

Про це у блозі на "Українській правді" пише журналіст Сергій Лещенко.

Крім того, посилаючись на джерела в Адміністрації президента, журналіст заявив, що історія з конвоєм для Путіна також до певної міри і провокація – він був би радий, якби білі автомобілі обстріляли, щоб показати нецивілізовану поведінку українських військових.

"Зброї або військових всередині КамАЗів немає, тому що в цьому немає жодного сенсу. Путін може постачати техніку або людей у необмеженій кількості через непідконтрольні Україні ділянки кордону в Донецькій та Луганських областях. Але, якщо в разі вибіркової перевірки в конвої буде знайдено зброю, це буде новий скандал на весь світ, який Путіну не потрібен після знищення літака "Малайзійських авіаліній"", - вважає Лещенко.

Журналіст переконаний, що Україні доведеться погодитися на "гуманітарний конвой", аби не наражатися на звинувачення у провокуванні гуманітарної катастрофи – але будь-які дії з вантажами повинні відбуватися у присутності міжнародних спостерігачів.

"Як справжній КДБіст, Путін влаштував нову "розводку" міжнародного масштабу, намагаючись перемкнути увагу з невигідних для нього тем – як всередині Росії (міжнародні санкції третього рівня, продуктові обмеження, вай-фай за паспортом), так і в світі (збитий літак). І йому це вдалося", - резюмує Лещенко.

Зараз ви читаєте новину «Кремлю вигідна стрілянина по "гуманітарці" Путіна - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути