субота, 01 лютого 2014 17:06

Кожара і Лавров зійшлися у думці про те, що українці самі повинні вирішувати свої проблеми

Кожара і Лавров зійшлися у думці про те, що українці самі повинні вирішувати свої проблеми
Фото: radiosvoboda.org

Глави МЗС України і Росії Леонід Кожара і Сергій Лавров підкреслили неприпустимість зовнішнього втручання в процес мирного врегулювання ситуації в Україні.

Як повідомляє департамент інформаційної політики МЗС України, відповідна спільна позиція була озвучена в ході зустрічі в рамках Мюнхенської конференції з безпеки в суботу.

"Особливу увагу під час зустрічі було приділено обговоренню внутрішньополітичної ситуації в Україні. У цьому контексті було наголошено на неприпустимості будь-якого зовнішнього втручання у процес мирного врегулювання, зазначено необхідність поважати право українців самостійно вирішувати питання розвитку своєї країни", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відносно України Євросоюз застосовує подвійні стандарти - Лавров

Міністри також обговорили наступні заходи в рамках українсько-російського політичного діалогу, зокрема, були підтверджені плани щодо проведення в Україні у квітні 2014 року чергового засідання підкомітету з міжнародного співробітництва українсько-російської міждержавної комісії.

Кожара також висловив готовність відвідати Москву найближчим часом для участі в церемонії відкриття відреставрованого пам'ятника Тарасу Шевченку.

Зараз ви читаєте новину «Кожара і Лавров зійшлися у думці про те, що українці самі повинні вирішувати свої проблеми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути