понеділок, 04 березня 2013 10:27

Кошулинський хоче перевірити всіх депутатів-сумісників

Кошулинський хоче перевірити всіх депутатів-сумісників
Віце-спікер вимагатиме у Рибака ретельно перевірити всі оприлюднені факти щодо виявлених депутатів-сумісників. Фото: facebook.com

Віце-спікер парламенту Руслан Кошулинський вимагатиме від голови Верховної Ради Володимира Рибака перевірити факти щодо виявлених депутатів-сумісників.

Про це Кошулинський написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Дякую усім, хто, усвідомлюючи загрозу спроб влади позбавити депутатських мандатів представників парламентської опозиції, проявляє громадянську свідомість і виявляє справжніх сумісників – злісних порушників закону "Про статус народного депутат", якими аж кишить список Партії регіонів", - написав Кошулинський.

Він наголосив, що не може самостійно звернутися до суду щодо цього питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Спільна Справа" вимагає позбавити депутатських повноважень 37 "регіоналів"

"На жаль, п. 2 ст. 5 Закону України "Про статус народного депутата України!" позбавляє заступника Голови Верховної Ради права самостійно звертатися до суду з вимогою позбавити депутатських повноважень депутатів-сумісників", - написав віце-спікер.

"Водночас ми вимагатимемо у голови Верховної Ради ретельно перевірити всі оприлюднені факти щодо виявлених депутатів-сумісників та в разі підтвердження цієї інформації звернутися до суду з вимогою позбавити депутатів-сумісників їхніх повноважень", - написав "свободівець".

Нагадаємо, Рибак, за поданням Регламентного комітету парламенту, направив до Вищого адміністративного суду листа про позбавлення Сергія Власенка депутатського мандату у зв'язку з його незаконним суміщенням депутатської та адвокатської діяльності.

Зараз ви читаєте новину «Кошулинський хоче перевірити всіх депутатів-сумісників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути