Ексклюзиви
середа, 02 грудня 2020 03:16

Коронавірусного фонду наступного року не буде - Разумков

Коронавірусного фонду наступного року не буде - Разумков
Разумков розповів про коронавірусний фонд в Україні. Фото: Главком

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що наступного року в Україні не планується створення окремого фонду для боротьби з Covid-19.

"Станом на сьогодні, наступного року окремого протиковідного фонду не передбачалося. Сьогодні тривають дискусії в парламенті, деякі фракції говорять про це, народні депутати кажуть, що потрібно створювати додатковий окремий ковідний фонд", - розповів глава ВР в ефірі телеканалу "112 Україна".

Щодо цього питання існує 2 позиції. З одного боку, не принципово, чи буде це єдиний фонд, звідки йтиме фінансування, або це будуть окремі фонди в Міносвіті, МОЗ, Мінобороні, МВС, які будуть спрямовані на покриття витрат, пов'язаних з боротьбою із коронавірусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наявність коштів у коронавірусному фонді не рятує" - експерт про збільшення кількості хворих на COVID-19

Нагадаємо, з Covid-фонду цьогоріч профінансують допомогу українцям, що втратили частину доходів, та бізнесу, який змушений скорочувати видатки на працівників.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірусного фонду наступного року не буде - Разумков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути