вівторок, 22 вересня 2020 10:30

Коронавірусний "треш": Степанов прогнозує новий спалах

Коронавірусний "треш": Степанов прогнозує новий спалах
Максим Степанов обурений проведенням фестивалю в Запоріжжі і очікує на спалах Covid-19. Фото: УНН

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов обурився через проведення музичного фестивалю в Запоріжжі Khortytsia Freedom. Тепер в області очікують на спалах коронавірусу.

Про це він заявив під час брифінгу, повідомляє "РБК-Україна".

"У мене немає жодного запитання до людей, у мене запитання до організаторів. Вибачте, але це просто треш якийсь, те що ви робите. Іншого слова в мене просто немає".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як голосуватимуть хворі на коронавірус

Минулого тижня Степанов домовився з мерами міст, що ті не будуть використовувати карантин для політичних цілей. А також не будуть організовувати масові заходи у своїх містах. Попри це в деяких містах продовжують проводити такі масові заходи.

"Звичайно, я буду звертатися до своїх колег, які відповідають за заходи контролю, щодо вжиття відповідних заходів, складання протоколів. Зараз ми будемо дивитися, що відбуватиметься в Запорізькій області. Зрозуміло, що в нас буде збільшення кількості хворих на Covid-19 після проведення таких масових заходів", - наголосив він.

За минулу добу в Запорізькій області підтвердили 100 випадків коронавірусу. Всього в країні за добу виявили 2884 випадки захворювання. З початку пандемії у країні захворіли понад 180 тис. осіб.

Раніше Максим Степанов заявив, що ситуація з коронавірусом в Україні "досить напружена". У лікарнях перебуває понад 13 тис. хворих на коронавірус.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірусний "треш": Степанов прогнозує новий спалах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути