Ексклюзиви
четвер, 15 квітня 2010 16:10

Королевська зацікавилась Яценюком

Королевська зацікавилась Яценюком

Уряд Яценюка зацікавив нардепа від БЮТ Наталю Королевську. Про це вона сказала в коментарі кореспонденту Gazeta.ua на презентації "Уряду 2012" Арсенія Яценюка. Він запросив її у якості експерта.

"Прийшла послухати сам настрій та ідею, - каже Королевська. - Наскільки це серйозно та амбіційно. Чи має це майбутнє. Побачила нормальних та адекватних людей. Мені цікаві ті опозиційні сили, які хочуть сформувати своє опозиційне майбутнє. Вони роблять "соціальний ліфт". І мені це також цікаво, бо я народилась в маленькому шахтарському містечку. Розумію, що тільки один з тисячі може пробитися.

Вона сказала Яценюку, що його уряд не повинен стати конкурсом політичних талантів.

"А він мені відповів, що депутатство буде головним стимулом цих людей. Я з ним не згодна. Під час передвиборчої кампанії я провела тисячі зустрічей. В людей горять очі. Іноді вони згодні працювати за ту ж зарплату, яку отримують зараз, але хочуть доносити свої ідеї. Депутатство - тільки для самих амбіційних. А інші хочуть власного визнання як професіоналів".

Депутатка сказала, що опозиції треба об"єднуватись. Але зазначила, що й конкурувати теж треба:

"Конкуренція робить політику більш здоровою. Без неї ми звалимось глибоко та надовго вниз. Хотілось би мати конкуренцію ідей та моделей. У цій якості мені, як представнику іншого політичного табору, було цікаво послухати своїх конкурентів. Бо якщо ти не знаєш, що вони роблять, можеш робити неправильні речі. Не будеш відповідати сучасному ринку. Хоча наші політики хочуть усіх покрасити по кольорам та та водити їх виключно по своїх школах".

Зараз ви читаєте новину «Королевська зацікавилась Яценюком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути