пʼятниця, 22 липня 2022 16:55

Корбан звернувся до Зеленського

Корбан звернувся до Зеленського
Геннадій Корбан заявив, що його не пускають в Україну. Фото: НВ

Бізнесмен, колишній заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Геннадій Корбан звернувся до президента Володимира Зеленського.

Заявив, що знаходиться на в'їзді в Україну в пункті пропуску "Смільниця", написав у Facebook.

"Мені досі здається, що це якесь непорозуміння чи розіграш. У мене вилучили паспорт громадянина України, видали акт", – повідомив.

Заявив, що його не пускають в Україну. Також написав, що у Дніпрі мешкають його хворі батьки і що він керує штабом територіальної оборони з 24 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Портнова випустили з України

"Хочу звернутися до президента України як гаранта Конституції. Чи можна вирішити це непорозуміння, яке сталося зі мною на порозі нашого спільного будинку?", – написав.

22 липня прикордонники вилучили у Корбана український паспорт, коли той хотів вʼїхати в Україну, повідомили ЗМІ. За словами його адвоката, на кордон прибули представники СБУ, НАБУ і ДБР. Прикордонники аргументували свої дії указом президента Володимира Зеленського про позбавлення громадянства.

На запит журналістів Державна прикордонна служба заявила, що не має права розголошувати інформацію про перетин або спроби перетину кордону третіми особами.

Зараз ви читаєте новину «Корбан звернувся до Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути