пʼятниця, 13 березня 2020 18:30

"Консультаційна рада" з терористами ОРДЛО це особиста зрада України Зеленським - Павленко

"Консультаційна рада" з терористами ОРДЛО це особиста зрада України Зеленським - Павленко
Народний депутат фракції "Європейська Солідарність" Ростислав Павленко. Фото: eurosolidarity.org

Голова Офісу президенту України Андрій Єрмак заявив, що виконує Мінські домовленості, які дісталися в спадок від попереднього президента, однак саме президенту Володимиру Зеленському доведеться відповідати за утворення "консультаційної ради" з представниками бойовиків з ОРДЛО. Про це написав народний депутат фракції "Європейська Солідарність" Ростислав Павленко на своїй сторінці в мережі Facebook, передає прес-служба партії "ЄС".

Депутат зауважив, що голова Офісу президенту України Єрмак і решта речників влади заговорили про "спадковість Мінських угод".

"Є критична відмінність. За Порошенка визнавався абсолютним принцип "спершу безпека". Припинення вогню, Росія геть – потім говоритимемо про інше", – підкреслив Павленко.

"Нинішня влада зайшла з іншого кінця – почала набирати зобов'язань для України без виконання зобов'язання Росією, найперше щодо припинення вогню", – зауважив він.

Павленко підкреслив, що в той же час, коли гинуть українські воїни на Донбасі, влада говорить про вибори чи "консультативні органи" з російськими маріонетками.

"Так що це не спадковість. Це зрада, ваша особиста і новопридумана. Не ховайтесь за "папєрєднікав", готуйтесь відповідати за власні дії", – підкреслив представник "Європейської Солідарності".

Зараз ви читаєте новину «"Консультаційна рада" з терористами ОРДЛО це особиста зрада України Зеленським - Павленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути