понеділок, 23 липня 2012 20:00

Конституцію Криму захотіли поміняти, бо "покращення" не вийшло - Беспалий

Конституцію Криму захотіли поміняти, бо "покращення" не вийшло - Беспалий
Борис Беспалий: у прем'єра Криму з "покращенням" не виходить. Фото: glavred.info

Ініціатива внести зміни до Конституції Криму свідчить про те, що прем'єр-міністру Автономії дали завдання підвищити популярність Партії регіонів.

Таку думку висловив народний депутат попередніх скликань Борис Беспалий у ефірі "Ера-FM".

"У прем'єра Криму з "покращенням" не виходить. Він просто намагається підвищити свою популярність, апелюючи до місцевого патріотизму, обіцяючи людям підняти статус Криму. Юридичне значення його ініціатив мовою цивільного кодексу є нікчемним. Перед виборами президент ставить завдання головам адміністрацій та іншим підняти популярність партії, це цілком природно. І кожен піднімає тим шляхом, яким може", - сказав він.

У свою чергу, колишній нардеп, доктор технічних наук, економіст Сергій Чукмасов зауважив, що необхідності змінювати чинну Конституції Криму немає.

"Не думаю, що потрібно було сьогодні вести дискусію про необхідність нової конституції. Сьогодні у Криму є багато можливостей приймати постанови, які б регулювали діяльність на території Автономії. Думаю, це питання треба розглядати в контексті розмов щодо того, щоб зробити Україну федеративною державою. В рамках цієї концепції можливо було би обговорювати це питання", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У НБУ розповіли, як важко було здійснити рекордну позику на $2 мільярди

Нагадаємо, раніше голова Ради міністрів АРК Анатолій Могильов заявив, що Конституція Автономної Республіки Крим має бути наповнена реальними повноваженнями, щоб вивести регіон на економічно самодостатній рівень.

Зараз ви читаєте новину «Конституцію Криму захотіли поміняти, бо "покращення" не вийшло - Беспалий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути