четвер, 05 березня 2009 16:17

Коновалюк носить подарунок за $150 тисяч (ФОТО)
5

Коновалюк під час інтерв'ю в ресторані готелю “Київ”
Ціна від виробника (англ.retail) складає $147 200, хоча годинник нардепа може коштувати набагато дешевше. Сам Валерій Ілліч заперечує вказану вартість
Нардеп під час онлайн-конференції 27 вересня 2007 року
'Регіонал' не вважає себе багатою людиною
Gazeta.ua продовжує полювання на "іграшки" вітчизняних можновладців. Після матеріалів про годинники та мобільні телефони нардепів під приціл нашої фотокамери потрапив хронометр "регіонала" Валерія Коновалюка.

На уточнюючі запитання щодо свого годинника FP Journe Tourbillon Remontoir Souverain народний обранець відповів, що не знає його вартості. Сказав лише, що йому його подарували друзі на 40-річчя.

Отож, бажаючому мати годинник з платиновим корпусом та золотим циферблатом доведеться звільнити свій гаманець від $100-150 тисяч.
Таким чином F.Р. Journe Валерія Ілліча міг би встановити ціновий рекорд серед годинників народних депутатів, про які писалось на нашому сайті. Раніше він належав Breguet бютівця Андрія Портнова, вартість якого в інтернет-магазині становить приблизно $114 тисяч.

Наприкінці вересня 2007-го Коновалюк (тоді ще кандидат у депутати від ПР на дострокових виборах) взяв участь в інтернет-конференції на Лізі. Одне із запитань стосувалось саме годинника.

- Скажіть, який годинник зараз у вас на руці? (Сподіваюсь на чесність). Мені пригадується прес-конференція на якій ви демонстрували армійський годинник. І намагалися всіх запевнити, що носите його постійно. Але це було не зовсім переконливо і виглядало, як спланована акція. Буду вдячна, якщо відповісте і про свій річний дохід. Дякую.

- Спасибі Вам за запитання та за те, що дали можливість продемонструвати журналістам зараз годинник, який для мене є найбільш цінним подарунком. Він буде постійно нагадувати мені найбільш яскраві події мого життя. Напис, який там є: "Старшему лейтенанту Коновалюку за отличие в боевой и политической подготовке". Так що це не є якимсь піаром, а, мабуть, прикладом того, що для мене справжні цінності. Річний доход мені дозволяє купити будь-який годинник та залишати себе вільним та незалежним для політичної діяльності. Він складає приблизно 370 тис.грн. Так що мені нема чого приховувати.

Валерій Коновалюк народний депутат України 3 та 4 скликань. Обіймав посаду першого заступника Голови Комітету Верховної Ради з питань бюджету.

У Верховній Раді VI скликання політик очолює підкомітет з питань планування бюджетних програм та контролю над використанням бюджетних коштів в системі охорони здоров"я Комітету з питань охорони здоров"я. Заступник голови тимчасової слідчої комісії ВР з питань з"ясування обставин встановлення високих цін на житло в Києві, а також невиконання забудовниками зобов"язань по договорах про інвестування в житлове будівництво. Головує в тимчасовій слідчій комісії ВР з питань з"ясування обставин поставки до Грузії української військової техніки.

Фірма F.Р. Journe Invenit et Fecit з"явилася в 1999 році і за короткий час зуміла привернути до себе увагу дійсних поціновувачів годинникової справи. Введення абсолютно нових функцій і повністю ручне виготовлення годинника (кожна деталь в представлених моделях розроблена і вироблена в стінах компанії) додають будь-якій моделі надзвичайні якості. І з естетичної точки зору моделі Франсуа-Поля Журна скрупульозно витримані в кращих швейцарських традиціях.

Інтерв"ю з Коновалюком в "Газеті по-українськи" читайте наступної п"ятниці, 13 березня.

Фото: Андрій Шматов, Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Коновалюк носить подарунок за $150 тисяч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути