субота, 15 вересня 2012 10:19

Кондоліза Райс передала лист для Тимошенко через Немирю

Кондоліза Райс передала лист для Тимошенко через Немирю
Фото: jankoy.org.ua

Колишній державний секретар США Кондоліза Райс передала лист підтримки екс-прем'єр-міністру України Юлії Тимошенко, яка перебуває у в'язниці. Як повідомили в інтернет-представництві українського політика, лист Кондолізи Райс буде передано Юлії Тимошенко через її захисників.

"Я сьогодні зустрічався з Кондолізою Райс. Вона передала мені листа для Юлії Тимошенко і висловила їй свою підтримку і солідарність", - повідомив Григорій Немиря в ефірі "5 каналу".

Нагадаємо, що вчора колишній державний секретар США Кондоліза Райс на саміті "Ялтинської європейської стратегії" заявила, що чинна влада України повинна розуміти неможливість розвитку демократії без сильної опозиції і справедливої судової системи.

"Світ спостерігає за справою Юлії Тимошенко і за тим, як проходять вибори в Україні. Багато чого залежить від самого українського народу, голос якого має бути почутий. Я сподіваюся, керівники України зрозуміють, що демократія неможлива без сильної опозиції", - сказала Кондоліза Райс під час свого виступу на сесії "Майбутнє глобального світоустрою і безпеки" на щорічному форумі "Ялтинська економічна стратегія".

Райс переконана, що переслідування Юлії Тимошенко є політично вмотивованим.

Зараз ви читаєте новину «Кондоліза Райс передала лист для Тимошенко через Немирю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути