Ексклюзиви
середа, 18 серпня 2010 21:00

Комуністи встановлять пам"ятники ще й Леніну

Комуністи подали три заявки на встановлення пам'ятників Леніну в селищах Луганської області. Про це повідомив народний депутат від КПУ Спиридон Кілінкаров.

"У нас була ініціатива встановити пам'ятники Леніну в трьох селищах. Ми туди приїхали, провели громадські слухання, послухали людей, вони послухали нас ... І люди сказали: так, ми хочемо, ми бажаємо. Ніхто не може ігнорувати думку людей, і якщо буде така можливість, ми встановимо, адже ви розумієте, що на це потрібні певні фінансові ресурси ", - заявив Кілінкаров.

Комуніст зазначив, що кошти на встановлення монументів збирають серед людей.

"Тобто люди самі фактично платять за свою ініціативу і встановлюють подібні пам'ятники, і ніхто не може цього заборонити. Так, іноді доводиться захищати демократію кулаками, але що робити?", - наголосив нардеп.

Зазначимо, що в Україні також продовжують споруджувати пам'ятники вождям СРСР. Так 9 травня 2011 року в Одесі планують відкрити пам'ятник Сталіну.

До цього Одеська обласна організація КПУ планувала відкрити його до дня народження генсека ЦК КПРС у листопаді, але вирішили перенести дату, щоб установка пам'ятника Сталіну не розглядалася як політична акція напередодні виборів.

Нагадаємо, що пам"ятник Сталіну встановлений у Запоріжжі.
Зараз ви читаєте новину «Комуністи встановлять пам"ятники ще й Леніну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути