четвер, 27 травня 2010 11:50

Комуністи вивчать реформи Януковича

Комуністи вивчать реформи Януковича

Фракція КПУ вивчить пакет економічний реформ Президента Віктора Януковича, який очікують у парламенті наступного тижня. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав комуніст Петро Цибенко.

"Я поки не бачив ці документи. Ми уважно вивчимо всі питання. Але можу сказати: те, що буде на користь людям - ми підтримаємо, а за "здирання шкури" з них голосувати не будемо", - сказав він.

Депутат запевняє, що комуністи "не будуть лаятися" з "регіоналами". "Ми розуміємо, що Партія регіонів буде за це голосувати. Так само, як і вони розуміли, що ми не підтримаємо проведення військових навчань в Україні. Це наша послідовна позиція", - зауважив Цибенко.

Нагадаємо, голова Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін прогнозує, що першим серйозним випробуванням для парламентської коаліції стане обговорення і ухвалення Верховною Радою пакету економічних реформ Президента Віктора Януковича, очікуване наступного тижня.

За словами Льовочкіна, він не бачить особливих проблем у ситуації з протестами комуністів, що виступили проти навчань за участю НАТО в Криму (днями Верховна Рада ухвалила відповідні законопроекти, що дозволяють такі навчання, при цьому фракції Партії регіонів і Блоку Литвина проголосували "за", а комуністи виступили проти).

Він порівняв це з відносинами у сім`ї.

"Як буває у молодого подружжя? Вони можуть і лаятися", - заявив Льовочкін. Тому Україна Президента Януковича, говорить він, зберігаючи позаблоковий статус, співробітничатиме з НАТО, відповідно, "навчання пройдуть, комуністи висловлять свою позицію, і ми рухатимемося далі".

Зараз ви читаєте новину «Комуністи вивчать реформи Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути