пʼятниця, 12 березня 2010 16:41

Комуністи вимагають розібратися з дружиною Ющенка

Комуністи вимагають розібратися з дружиною Ющенка
Народний депутат від Компартії Катерина Самойлик звернулася до СБУ та Генеральної прокуратури із закликом перевірити законність діяльності дружини колишнього президента України Катерини Чумаченко-Ющенко.

Про це вона сказала, виступаючи у парламенті сьогодні, повідомила прес-служба КПУ.

Самойлик привітала херсонців з Днем визволення міста від німецько-фашистських загарбників і наголосила, що дружина екс-президента підготувала жителям обласного центру своєрідний "подарунок".

"Катерина Ющенко, безоплатно використовуючи насамперед СБУ, влаштувала у краєзнавчому музеї, саме в тому відділі, де знаходяться документальні матеріали, ордени періоду Великої Вітчизняної війни, свою виставку. На честь себе, я так вважаю", - сказала Самойлик.

"Скільки ми можемо терпіти? Хто така для нас, для українського народу Клер Чумаченко-Ющенко, якій створюють всі умови робітники обласної державної адміністрації, стають на цирли перед нею – колишньою співробітницею Держдепу США?

Яке відношення ця приватна особа має до державних установ, на яких підставах вона користується будинками творчості, музеями, чи платить вона гроші за це? Цинізму цієї американської мадам немає меж, бо саме в рік 65-ї річниці Великої Перемоги вона дозволяє собі знущатися над пам"яттю, історичною правдою, над подвигом, над солдатськими вдовами, дітьми та онуками переможців. Це – святотатство", - переконана депутат-комуніст.

"Нехай вона краще розповість українському народові, куди поділа гроші на "лікарню майбутнього"? Де ці гроші? Адже люди, у тому числі, херсонці, останні копійки переказували заради здоров"я майбутніх поколінь. Чи не на ці гроші екс-президентша вояжує по Україні?", – додала Самойлик.

"Я хочу звернутися до СБУ та Генеральної прокуратури щодо перевірки законності всіх дійств, які проводить ця пані. Не її ця земля, не її батьківщина, то ж чому ми дозволяємо безоплатно користуватися народним багатством?", – підсумувала депутат.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи вимагають розібратися з дружиною Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути