вівторок, 12 травня 2009 14:09

Комуністи готові почекати з відставкою Луценка

Комуністи готові почекати з відставкою Луценка

Народний депутат від Компартії Спірідон Кілінкаров вважає, що в скандалі з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком багато "білих плям". Про це він заявив сьогодні в інтерв"ю Луганск.proUA.com.

Народний депутат зокрема відзначив, що Верховна Рада зможе прийняти рішення щодо відставки Луценка тільки, коли прийдуть офіційні документи з Німеччини, які були запитані українським МЗС.

"Поки ми не маємо документів щодо інциденту в Німеччині, ми не можемо голосувати. Ось, коли прийдуть документи, коли Луценко виступить в парламенті, питання буде проголосоване. Якщо факт підтвердитися, КПУ, звичайно, голосуватиме за відставку міністра. У цій справі є багато білих плям, їх потрібно з"ясувати", - підкреслив Кілінкаров.

Він також додав, що він не виключає, що інцидент з Луценком - це привід для Партії регіонів на 30 днів заблокувати Верховну Раду, щоб добитися її розпуску.

Нагадаємо, сьогодні на брифінгу Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що таки вживав алкоголь перед посадкою на рейс в аеропорту Франкфурта-на-Майні.

Лідер фракції КПУ Петро Симоненко пропонує заслухати у Верховній Раді міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про інцидент, що стався в Німеччині.

Крім того, голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що депутати від фракції Партії регіонів блокують трибуну парламенту з метою дострокового припинення повноважень Ради.

Раніше в Німеччині в аеропорту Франкфурту поліцією був затриманий український міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

ProUA

Зараз ви читаєте новину «Комуністи готові почекати з відставкою Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути