Ексклюзиви
неділя, 19 жовтня 2008 17:20

Компартія не захотіла об"єднуватися з Вітренко

КПУ не планує створювати ніяких об"єднань з Прогресивною соціалістичною партією України (ПСПУ). Про це заявив лідер Компартії, народний депутат Петро Симоненко на прес-конференції після завершення позачергового XLIII з"їзду КПУ.

"Я сподіваюся, що кожен з політиків, що оцінює діяльність КПУ, завжди буде об"єктивним. Ми в основі своїх позицій ставимо ідеологічні принципи, які завжди підтримуються, і лише на цих засадах ми можемо створювати будь-то об"єднання ", - підкреслив політик. Його цитує прес-служба партії.

Парламентар також відзначив, що Компартія є сучасною політичною силою, яка своєчасно реагує на політичне життя і враховує все те, що відбувається в державі.

Нагадаємо, раніше лідер ПСПУ Наталя Вітренко запропонувала Симоненко розглянути питання про створення передвиборного блоку двох партій для участі в дострокових парламентських виборах, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.
     
Зараз ви читаєте новину «Компартія не захотіла об"єднуватися з Вітренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути