Ексклюзиви
середа, 29 червня 2011 14:44

Колишній заступник Черновецького розповів, як мер байдикував

Колишній заступник Черновецького розповів, як мер байдикував

Колишній заступник голови КМДА, а нині голова лісгоспу Віктор Сівець вважає, що Леонід Черновецький не впорався зі своїми обов'язками і не навів порядок в Києві, оскільки не хотів цього робити.

Про це він сказав в інтерв'ю Главкому.

"Наведу вам простий приклад. Коли "обраний киянами мер" приходить на роботу о 12 годині дня, а в 17 його вже ніхто ніде не може знайти, то це показник ефективності його роботи", - сказав Сівець.

За словами чиновника подібна практика була постійною.

"Така його звичайна практика. А в п'ятницю його вже не було, тому що полетів за кордон відпочивати. Повертався тільки у вівторок до обіду. Місто в такому режимі не може працювати. Природно, у поділі повноважень була необхідність, щоб взяти на себе відповідальність. Адже ніхто ж не заважав йому, і були всі можливості будувати розв'язки і метро, ??але ніхто цим не займався ", - сказав він.

При цьому "регіонал" переконаний, що наступний мер обраний киянами буде гірше Черновецького. Сівець нагадав, що відповідно до опитувань, головним претендентом на дане крісло є Віталій Кличко.

"Розумієте, у людини все виходить у спорті, він цим займається, але перебуває в Україну максимум п'ять днів на місяць. Коли ж з'являється, робить два-три заяви, і це виглядає дуже красиво. Я думаю, що з людини, яка займається спортом, може вийти прекрасний тренер. Але коли ця людина повинна взяти на себе відповідальність за мільйонне місто, не маючи абсолютно ніякого досвіду роботи та ведення міського господарства, мене це лякає ", - резюмував політик.

Зараз ви читаєте новину «Колишній заступник Черновецького розповів, як мер байдикував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути