понеділок, 20 червня 2011 15:17

Колишні вчителі Луценка просять відпустити його додому

Колишні вчителі Луценка просять відпустити його додому

Учителі середньої школи № 7 м. Рівне звернулися із клопотанням до Печерського районного суду м. Києва відпустити Юрія Луценка з-під арешту.

Як повідомила прес-служба "Народної самооборони", відповідний документ вони передали сьогодні до Печерського райсуду, на засіданні якого розглядалась справа екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

У клопотанні, зокрема, зазначається: "Він (Луценко – ред.) має високі патріотичні почуття до своєї держави Україна та українського народу. Ми запевняємо, що Юрій Віталійович примножить здобутки нашої держави, коли буде вільно працювати".

Під клопотанням підписалися вчителі математики, фізики, англійської мови, праці, фізкультури, біології, які викладали у Луценка під час навчання у 1972-1982 роках. Свої підписи також поставили тодішні директор, завуч рівненської школи №7, перша вчителька та класний керівник Луценка.

Нагадаємо, сьогодні суд відмовив екс-міністру внутрішніх справ України Юрію Луценку по обох пунктах його клопотання: щодо залучення Геннадія Москаля до захисту і щодо продовження терміну ознайомлення зі справою. 

Зараз ви читаєте новину «Колишні вчителі Луценка просять відпустити його додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути