понеділок, 18 листопада 2013 12:54

Колесніченко хоче тріумфально повернутися в інформаційний простір

Колесніченко хоче тріумфально повернутися в інформаційний простір
Вадим Колесніченко. Фото: r-u.org.ua

На думку політолога Володимира Бондаренка можливі дві версії того, чому підприємець Віктор Неганов націлився позбавити мандата "регіонала" Вадима Колесніченка.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

На думку політолога, можливий варіант, що Колесніченка вирішили налякати на Банковій.

"За цим може стояти Банкова, бо Колесніченко зайняв проросійську позицію, близьку до Маркова. І його за це можуть покарати. Зверху дали команду. Все ж Колесніченко обраний від проросійського Севастополя. Він там і продовжує заявляти про свої проросійські цінності", -сказав він.

Проте Бондаренко більше схиляється до думки, що цей позов є самопіаром "регіонала".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справу Власенка та Окунської розслідує Генпрокуратура, а не міліція, оскільки цього вимагає чинне законодавство

"Акції Колесніченка зараз в партії впали. І для того, щоб його помітили, він міг вмовити Неганова, щоб той подав проти нього позов. Тим паче останнім часом Колесніченко поновлює свою активність. Йому потрібне тріумфальне повернення в інформаційний простір", - наголосив політолог.

Бондаренко підкреслив, що звернення Наганова, скоріше за все, суд не задовольнить.

"Оскільки Кармазін зараз зайнятий участю у виборах, то безумовно, звернення за цим сценарієм нестатусного Неганова не буде задоволене. Бо в нас в Україні задовольняють звернення лише Кармазіна", - сказав політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепа Вадима Колесніченка намагаються позбавити депутатського мандата

"Піару (Колесніченко — ред.) наробить багато і залишиться при цьому нардепом. Він нікому не заважає. Нічого йому не зашкоджує, бо він не амбіційна людина і не самостійний гравець", - додав Бондаренко.

Нагадаємо, севастопольський підприємець Віктор Неганов вирішив оскаржити результати виборів у мажоритарному окрузі № 225, де на парламентських виборах у 2012 році переміг Вадим Колесніченко. За словами Неганова, під час виборів до Верховної Ради виборчі комісії були сформовані нелегітимним способом.

Колесніченко заявив, що Неганова не знає і ніколи не бачив, і в будь-якому випадку буде діяти згідно рішення суду.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко хоче тріумфально повернутися в інформаційний простір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути