Ексклюзиви
четвер, 21 листопада 2013 09:56

Кокс з Квасневським пішли радитись до Рибака

Кокс з Квасневським пішли радитись до Рибака
Фото: Gazeta.ua

На нараду до спікера Володимира Рибака прибули екс-президент Польщі Александр Квасневський та колишній голова Європарламенту Пет Кокс.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Відповідаючи на запитання журналістів, чи знають члени євромісії про неготовність законопроекту Про лікування ув'язнених за кордоном та закону Про прокуратуру, Кокс зауважив, що зараз на нараді вони мають отримати з цього приводу інформацію.

Говорячи про те, що вони очікують від сьогоднішнього засідання Верховної Ради Квасневський наголосив: "Поживемо - побачимо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За три кроки від асоціації з ЄС депутати виїдають один одному мозок — Оробець

Сьогодні у порядку денному першими питаннями стоять євроінтеграційні закони. Спочатку нардепи мають проголосувати зміни до виборчого законодавства, потім чотири документи щодо лікування ув'язнених за кордоном ( проекти Анжеліки Лабунської, Сергія Міщенка, Володимира Купчака і лідерів трьох опозиційних сил), а після того законопроект Про прокуратуру.

Нагадаємо, робоча група, яка складається з провладних та опозиційних народних депутатів і була покликана розробити законопроект про лікування засуджених за кордоном, так і не спромоглась підготувати узгоджений документ.

Зараз ви читаєте новину «Кокс з Квасневським пішли радитись до Рибака ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути