понеділок, 28 серпня 2017 19:48

Кобзон жорстко підставив Януковича - Чорновіл

Кобзон жорстко підставив Януковича - Чорновіл
Російський співак Йосип Кобзон проговорився і жорстко підставив адвокатів Віктора Януковича - Тарас Чорновіл. Фото: tsn.ua

Російський співак Йосип Кобзон проговорився і жорстко підставив адвокатів Віктора Януковича. Тепер його подальші спроби на оскарження в міжнародних судах приречені на провал. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав екс-нардеп Тарас Чорновіл.

"Залишається цікавий юридичний факт - Янукович живе не в Ростові, про що вони формально вказували, а за адресою, яку ніколи не подавали. Це руйнує всю систему захисту - мовляв, що його не можна заочно судити, бо місце знаходження встановлено. Насправді Янукович надавав фальшифу інформацію, а його адвокати брехали під присягою. За це їх можна позбавляти адвокатських свідоцтв. Янукович хотів уникнути правосуддя і переховуватися від слідства. Тепер його подальші спроби на оскарження в міжнародних судах приречені на провал. Для України — це позитив.

Витягнути Януковича з-під Москви зараз неможливо. Він перебуває у "золотій клітці" - в комфортних умовах, але під конвоєм. Може покинути приміщення тільки за згодою кураторів російських спецслужб.

Сам Кобзон проговорився, бо вважає що йому можна все, він друг Путіна.

Натомість Янукович постає для суду, як людина яка умисно переховується від слідства. Суд матиме підстави прискорити процедуру винесення вироку. Крім символічного факту засудження, у Януковича можуть остаточно конфіскувати все наявне майно", - сказав Чорновіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравчук розповів, як співав з Януковичем у караоке в день побиття Майдану

Екс-президент Віктор Янукович, який втік до Росії, живе в селищі Баковка Одинцовського району Московської області. Про це заявив російський співак Йосип Кобзон.

Зараз ви читаєте новину «Кобзон жорстко підставив Януковича - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути