вівторок, 17 жовтня 2017 19:48

Коаліція хотіла провалити медреформу - Найєм

Коаліція хотіла провалити медреформу - Найєм
Голова ВР Андрій Парубій. Фото: Українські Новини

Провладні фракції планували закрити засідання Верховної ради, під стінами якої сьогодні проходить мітинг. У такому випадку парламент провалив би медичну реформу.

Про це розповів народний депутат Мустафа Найєм в ефірі одного з телеканалів.

"Вони хотіли сьогодні закрити сесію, покласти всю відповідальність за те, що була би провалена медична реформа, на людей, які стоять на вулиці і вимагають скасування недоторканності. І таким чином зробити винними всіх людей і народних депутатів, які вийшли на вулиці, у провалі медичної реформи, голосування за недоторканність, за антикорупційний суд і виборчі правила. Ми пішли на компроміс. Ми домовилися, що почекаємо. Для нас принципово, щоб ці кроки були зроблені.

Андрій Парубій пообіцяв особисто, що у четвер поставить на голосування законопроекти про зняття недоторканності - наш і президентський. Який пройде, той і буде прийнятий", - сказав Найєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парасюк під Радою дав копняка Гелетею

Під Верховною Радою проходить акція "Всеукраїнський збір". У ній беруть участь представники різних політичних сил, серед яких "Самопоміч", "Батьківщина", "Рух новил сил", "Свобода".

Між мітингувальниками і силовиками почалися сутички. Пізніше активісти почали установку наметів біля будівлі Верховної Ради. Вони мають намір залишатися там до виконання їхніх вимог.

Зараз ви читаєте новину «Коаліція хотіла провалити медреформу - Найєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути