Ексклюзиви
четвер, 24 травня 2012 21:50

Клюєв у сесійній залі пропагував доктрину іншої держави - Томенко

Клюєв у сесійній залі пропагував доктрину іншої держави - Томенко
Віце-спікер парламенту розповів про дії секретаря РНБО. Фото: tsn.ua

Сьогодні під час розгляду мовних законопроектів у парламенті був присутній секретар РНБО Андрій Клюєв. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав віце-спікер, "бютівець" Микола Томенко.

За його словами, Клюєв проводив роз'яснювальну роботу серед більшості, аби була необхідна кількість голосів за законопроект про мови.

Томенко наголосив, що у Клюєва виникли сумніви у тому, що група "Реформи заради майбутнього" проголосує "за", тому що Володимир Каплієнко у залі сказав, що вони не підтримують це питання.

ВІДЕО: У Верховній Раді б'ються опозиціонери та "регіонали"

"Я взагалі дивуюся сьогоднішній ситуації. Секретар РНБО різними аргументами переконує, аби голосували за цей законопроект. А насправді це доктрина іншої держави, тому що хочуть розділити державу", - пояснив "бютівець".

Говорячи про те, як опозиція буде діяти далі, адже розгляд мовного законопроекту незавершений, він підкреслив: "Будемо домовлятися про те, щоб всі депутати ВР одним голосуванням або відправляють законопроект на доопрацювання, або відклали розгляд питання. У нас уже були такі випадки, зокрема, із резонансним законопроектом про плани виконання судових рішень. Все зараз у руках керівників фракцій. Наша позиція така: будемо робити все, щоб не допустити того, щоб країну втягти у ще один конфлікт. Достатньо інших соціальних та економічних проблем та переслідування опозиції".

Зараз ви читаєте новину «Клюєв у сесійній залі пропагував доктрину іншої держави - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути