субота, 22 травня 2010 16:51

Клюєв у Криму пояснив, хто в країні головний

Клюєв у Криму пояснив, хто в країні головний

В Україні залишився і діє досить ефективно лише один центр впливу - президент Віктор Янукович. Про це заявив у Сімферополі на нараді з питань розвитку економіки і соціальної сфери Криму перший віце-прем"єр-міністр Андрій Клюєв.

За його словами, "різні центри впливу, різні течії, перестрілки в інтернеті між Президентом, прем"єром і головою Верховної Ради залишилися в минулому. Той хаос, який ми спостерігали в Україні останні п"ять років, закінчився. Більше такого не буде".

Як сказав Клюєв, якщо хтось почне перестрілку, то дуже швидко втратить свою посаду.

"Всі керівники країни повинні працювати в одному напрямку, який вказує Президент. То ж і на місцях: Рада міністрів Криму і місцеві органи влади - всі керівники працюють на одну мету - на розвиток держави", - заявив Клюєв.

За його словами, Раді міністрів Криму пощастило з керівником Василем Джарти, тому що він може спокійно і впевнено заходити до кабінету керівника держави і до будь-якого кабінету в уряді України, що дозволяє швидко і ефективно вирішувати кримські проблеми, що накопичилися за останні роки.

"Фактично всі тут присутні (на нараді) - члени однієї команди, і це запорука успіху в реалізації завдань, що стоять перед нами", сказав перший віце-прем"єр-міністр, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Клюєв у Криму пояснив, хто в країні головний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути