понеділок, 03 грудня 2012 15:16

Клюєв може стати прем'єром, а от Акімова не виправдала сподівань, аби мати хорошу посаду - експерт

Клюєв може стати прем'єром, а от Акімова не виправдала сподівань, аби мати хорошу посаду - експерт
Фото: glavcom.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Клюєв і перший заступник голови адміністрації президента України Ірина Акімова обов'язково отримають посади високопосадовців, проте якщо Клюєв цього заслуговує, то Акімова — ні.

Про це Gazeta.ua сказав політолог Михайло Погребинський, коментуючи їхню відмову від мандатів.

За його словами, Клюєв може отримати будь-яку посаду, навіть прем'єр-міністра, оскільки, зважаючи на його успіхи і досвід, це буде виправданим кроком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для людей вигідніше мати поганий Держбюджет - Литвин

"Відносно Клюєва — це абсолютно логічно, адже це людина, яка має і величезний досвід в управлінні, і якій довіряє президент на сто відсотків. Він може бути і головою Адміністрації президента, і першим віце-прем'єром, і віце-прем'єром, і прем'єр-міністром. Але я не знаю, яке рішення прийме президент", - висловив свою думку Погребинський.

Окрім того, політолог зауважив, що "і Клюєв, і Акімова щось отримають", проте заступниця голови адміністрації президента України не виправдала сподівань, і не впоралась із покладеними на неї обов'язками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні робоча група розгляне питання про персональне голосування депутатів

"Щодо Акімової, то мені здається, що вона не виправдала тих сподівань, які на неї покладали, коли призначали, так би мовити, керманичем із економічних реформ", - зауважив експерт.

"Я б здивувався, якби президент призначив її на відповідальну посаду, пов'язану із цим напрямком роботи, оскільки я вважаю, що вона цей напрямок провалила. Особливо це стосується по реформі охорони здоров'я. Те, що було запропоновано, мало абсолютно негативні наслідки. Тому я би нічого їй не давав", - додав політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада хоче перекласти тягар недбалого господарювання на плечі громадян - Мартиненко

Нагадаємо, сьогодні Секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Клюєв і перший заступник голови адміністрації президента України Ірина Акімова написали заяви про відмову від депутатських мандатів. ЦВК на засіданні в понеділок визнала Клюєва і Акімову такими, що не отримають депутатський мандат у зв'язку з їх заявами про відмову від нього.

Зараз ви читаєте новину «Клюєв може стати прем'єром, а от Акімова не виправдала сподівань, аби мати хорошу посаду - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути