четвер, 23 січня 2014 12:11

Кличко закликав мітингувальників до перемир'я: "Ніякого протистояння, вони дали слово"

Кличко закликав мітингувальників до перемир'я: "Ніякого протистояння, вони дали слово"
Фото: fakty.ictv.ua

Опозиціонер Віталій Кличко закликав активістів на Грушевського оголосити перемир'я до сьогоднішнього вечора. Мовляв, поки ведуться переговори, треба припинити вогонь.

"Ніякого протистояння. Вони дали слово. Переговори ведуться", звернувся Кличко до активістів. Він вийшов до них на лінію вогню. Зокрема, за його словами, наразі обговорюються питання відміни законів 16 січня. "Ми вимагаємо відставки не тільки Захарченка, а й усього уряду, дострокові вибори до ВР", сказав опозиціонер.

"Хлопці, до тих пір, поки вони (переговори - Ред.) не закінчаться, ми робимо перемир'я. До 8-ї я зможу прийти і розказати. Ніяких гранат. Я буду все особисто робити, щоб вирішити питання. Щоб знайти компроміс, аби усунути цю владу мирним шляхом", додав він.

Нагадаємо, у Києві з 19 січня на вулиці Грушевського тривають бої між силовиками та мітингувальниками. Застрелили щонайменше двох активістів.

Зараз ви читаєте новину «Кличко закликав мітингувальників до перемир'я: "Ніякого протистояння, вони дали слово"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути