середа, 06 березня 2013 10:18

Кличко закликав Януковича відповісти на питання депутатів у Раді

Кличко закликав Януковича відповісти на питання депутатів у Раді
Кличко хоче бачити Януковича у сесійній залі парламенту. Фото: goodvin.info

Лідер фракції УДАР Віталій Кличко звернувся з відкритим листом до президента України Віктора Януковича із закликом відповісти на питання депутатів у сесійній залі парламенту.

"За всіма діями чиновників, суддів, правоохоронців стоїть одна людина в державі - Віктор Янукович. Саме він приймає рішення, на які не має законних повноважень від імені народу України. Зокрема, президент Янукович повинен відповісти, що він збирається робити для захисту громадян від політично вмотивованих переслідувань, для забезпечення стандартів життя в країні і виконання законодавчо затвердженого європейського напрямку України", - зазначає у листі Кличко, повідомляє прес-служба УДАРу в середу.

"Якщо Віктор Янукович не виконає цей свій обов'язок, у громадян є законні підстави порушувати питання про його відповідність посаді президента", - підкреслює Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Кличко закликав Януковича відповісти на питання депутатів у Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути