середа, 22 січня 2014 11:56

Кличко вимагає від президента прибрати з вулиць спецпідрозділи і розпочати переговори

Кличко вимагає від президента прибрати з вулиць спецпідрозділи і розпочати переговори
Лідер "Удару" Віталій Кличко вимагає від президента Віктора Януковича прибрати з вулиць спецпідрозділу і негайно почати переговоры.Про це повідомляє прес-служба партії.

"Влада Януковича перейшла межу. Кров загиблих людей - на її руках", - заявив Кличко.

"Коли Беркут сам починає атаку і розстрілює людей - це свідоме рішення владою громадянського протистояння. Я закликаю Януковича негайно зупинити бійців! Сьогодні влада, у відповідь на вимоги людей, розстрілює свій народ. І це те, за що не буде прощення. Я висловлюю співчуття сім'ям і близьким загиблих людей, - сказав Віталій Кличко. - Свою відповідальність за те, що відбувається, повинен розуміти і Янукович, і кожен, хто асоціюється з його режимом", - підкреслив лідер "Удару".

Нагадаємо, в середу два демонстранти були застрелені на вулиці Грушевського, один - близько 7:00, другий - в ході атаки "Беркута" близько 8:05. Напередодні помер ще один хлопець, якого 20 січня скинув "Беркут" з 13-метрової колонади стадіону.
Зараз ви читаєте новину «Кличко вимагає від президента прибрати з вулиць спецпідрозділи і розпочати переговори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути