вівторок, 17 серпня 2021 13:41

Кличко відреагував на "перформанси" на місці загибелі Героїв

Кличко відреагував на "перформанси" на місці загибелі Героїв
Портрети загиблих протестувальників закрили "інсталяцією". Фото: Богдан Кутєпов.

На місці загибелі українських патріотів є недоречними символи ностальгії за Радянським Союзом. Місто не видавало жодних дозвільних документів на подібні перформанси. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.

"Друзі! Щодо "інсталяції" на Алеї Героїв Небесної сотні. Керівництво Національного Меморіального комплексу Героїв Небесної сотні - Музею Революції Гідності підтвердило, що встановлення "інсталяції" було погоджене з ним.

Місто не видавало жодних дозвільних документів на подібні перформанси. Організацією святкування Дня Незалежності, зокрема концепцією та декораціями для святкових заходів, опікується Офіс президента.

Розпорядженням КМДА до святкування 30-річчя незалежності України на Алеї Героїв Небесної сотні передбачене тільки покладання квітів.

Інспектор Департаменту благоустрою КМДА зараз перебуває на місці й очікує від керівництва Меморіалу документів, на підставі яких встановили "інсталяцію".

Я вважаю, що на місці, де загинули українські патріоти, недоречні символи ностальгії за Радянським Союзом", - заявив Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відмовився звільнити одіозного Татарова

Раніше журналіст Богдан Кутєпов повідомив, що на Алеї Героїв Небесної Сотні в Києві встановлюють декорації в стилі радянської епохи.

Зараз ви читаєте новину «Кличко відреагував на "перформанси" на місці загибелі Героїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути