понеділок, 15 квітня 2013 17:46

Кличко розповів, коли опозиція назве єдиного кандидата в президенти

Кличко розповів, коли опозиція назве єдиного кандидата в президенти
Фото: ukranews.com

Лідер фракції УДАР Віталій Кличко заявив, що до наступного Нового року опозиційні сили визначатися і назвуть єдиного кандидата на президентських перегонах.

Про це він заявив під час онлайн прес-конференції.

"Ніхто не юлить. Вибори були перенесені на 2013 рік, влада робить все, щоб не відбулися вибори", - сказав він, говорячи про єдиного кандидата від опозиції в мери Києва, зазначивши, що все це відбувається тільки тому, що Партія регіонів розглядає Київ із корисливого боку, шукаючи вигоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гонта прийде – порядок наведе" - в Умані "Свобода" провела смолоскипний марш

Крім того, політик зазначив, "щоб висувати кандидата, ми повинні знати коли будуть вибори, і тоді він з колосальною різницею переможе кандидата ПР". Також, говорячи про безвихідну ситуацію навколо київських виборів, він зазначив: "Нам залишається одне - звертатися до жителів міста".

Лідер фракції зазначив, що, переносячи вибори в Києві, "руйнується самоврядування міста". "Стан міста показує, що господаря немає, - підкреслив політик. - Київ занепадає, і показує, що відповідального немає".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок хоче, аби "регіонали" розглянули питання переголосування "виїзних" законів

Крім того, відповідаючи на питання ведучого щодо єдиного опозиційного кандидата на пост президента, він сказав: "Це має бути єдина кандидатура, я сподіваюся що зможуть висунути".

Політик зазначив, що про це питання говорити зарано, але оскільки підготовка починається за рік, то відповідно "до наступного Нового року опозиційні сили визначатися з єдиним кандидатом".

Зараз ви читаєте новину «Кличко розповів, коли опозиція назве єдиного кандидата в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути