Ексклюзиви
неділя, 07 квітня 2013 15:22

Кличко закликав боротися за звільнення Тимошенко

Кличко закликав боротися за звільнення Тимошенко
Фото: liga.net

Лідер партії УДАР Віталій Кличко закликав мітингувальників та всі опозиційні сили боротися за звільнення Юлії Тимошенко.

Про це він сказав під час акції протесту у парку Шевченка у Києві.

"Наш друг, Юрій Луценко, уже на волі і приєднується до нас. Але ми впевнені, що країна не може називатися демократичною, поки є політв'язні. Тому, ми будемо боротися, щоб Юлія Тимошенко та інші були на волі. Ми зробимо все, щоби в Україні не було політв'язнів", - наголосив він.

Кличко додав: "Я хочу подякувати кожному, хто приїхав до Києва, щоби висловити свою позицію. Мільйони українців не бачать світла в кінці тонелю, не бачать перспектив, не мають роботи, мріють виїхати за кордон. Та яке майбутнє може бути? Кожен з нас хоче жити в країні, де високий рівень життя. Я впевнений, що кожен українець має жити в гідній Україні".

Він наголосив, що не зважаючи на те, що УДАР, "Свобода" та "Батьківщина" - це різні партії, але перемогти можуть тільки разом.

"Ми боремося не за гроші, як хтось - ми боремося за країну. Ми об'єдналися і впевнені, що переможемо. Якщо ми будемо долучатись до акцій, ми дотиснемо владу, щоби були перевибори: дострокові президентські вибори і парламентські. Ми зможемо вистояти тільки об'єднавшись разом. Ми зможемо об'єднатися в кулак і нанести вирішальний удар. Але тільки разом", - наголосив Кличко.

 

Зараз ви читаєте новину «Кличко закликав боротися за звільнення Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

98

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути