пʼятниця, 11 травня 2012 19:10

Кличко відмовився від боротьби за мерське крісло, бо Рада назначить вибори відразу після Євро

Кличко відмовився від боротьби за мерське крісло, бо Рада назначить вибори відразу після Євро
Фото: utro.ua

Відмова Віталія Кличка змагатися з Олександром Поповим на виборах мера Києва, пов'язана з призначенням дати виборів на липень.

Як повідомили "Коментарям" джерела в Адміністрації Президента, на майбутньому пленарному тижні Верховною Радою буде прийняте рішення про проведення виборів мера Києва в липні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чечетов пророчить опозиції не більше 70 мандатів

Так само, за словами джерела, заява лідера партії "УДАР" Віталія Кличка про те, що він сумнівається в доцільності своєї участі у виборах міського голови столиці, пов'язана саме з планованим рішенням парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко вирішив йти у Раду: "Табличка мера на дверях мені не потрібна"

"Йому настійно рекомендували заявити це до рішення Верховної Ради, щоб відмова боротися за мерство не виглядала як відверта здача позицій Попову вже після встановлення дати виборів. Тепер виборцям донесуть, що Кличко і не збирався балотуватися, оскільки у мера Києва немає необхідної влади. Наступною його заявою стане обіцянка, що "УДАР" буде битися в Києві за кожен округ і за кожен голос киян. Але на парламентських виборах. І цьому виборцям запропонують повірити ", - сказав джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко лякає Попова аудитом після виборів мера

Він також зазначив, що після відмови Кличка від суперництва з Олександром Поповим, останній без особливих зусиль переможе на липневих виборах у Києві. "У нього конкурентів не буде. Ну, хіба що в боротьбу вступить "потішне військо" низькорейтингових кандидатів з Олександри Кужель, Анатолія Гриценка та Миколи Катеринчука ", - підкреслило джерело.

Зараз ви читаєте новину «Кличко відмовився від боротьби за мерське крісло, бо Рада назначить вибори відразу після Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

170

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути