понеділок, 28 листопада 2011 17:02

Кличко не є стопроцентним кандидатом у мери Києва від опозиції - БЮТ

Кличко не є стопроцентним кандидатом у мери Києва від опозиції - БЮТ

У фракції БЮТ Київської міської ради вважають, що лідер партії "УДАР" Віталій Кличко не є стопроцентним кандидатом від опозиції на посаду мера столиці. Разом з тим, вибираючи між Кличком і чинним головою КМДА Олександром Поповим, київські бютівці більше схильні до першого.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив голова постiйної комiсiї з питань культури та туризму Київради, бютівець Олександр Бригинець.

"І Попов, і Кличко не є антагоністами у плані певної наближеності до політичних сил. Але Кличко, безумовно, значно кращий варіант, якщо обирати з них двох", - зауважив Бригинець.

Він пояснив, що Кличко, як мінімум, несе відповідальність перед киянами своїми іменними блоком та політичною силою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЮТі хочуть, аби у столиці балом правила Київрада, а не Попов

"Він несе відповідальність перед киянами своїм ім'ям. Адже заплямити ім'я Попова означає нічого не заплямити, оскільки воно на політичній карті нічого не означає. А заплямувати ім'я Кличка - це вже зовсім інше", - відзначив депутат.

На його думку, у разі обрання Кличка мером Києва спортсмену і політику доведеться дуже серйозно працювати з Партією регіонів, йти на поступки і домовлятись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Над схилами Дніпра у Києві нависла "будівельна" загроза

"Йому доведеться балансувати, але разом з тим не просто виконувати доручення так, як це робить Попов. Тому з двох обнародуваних варіантів, безумовно, кращим для Києва є Кличко", - резюмував Бригинець, додавши, що якщо від столичної опозиції будуть обнародувані інші кандидати з високим рейтингом, БЮТ буде обговорювати і цих висуванців.

Зараз ви читаєте новину «Кличко не є стопроцентним кандидатом у мери Києва від опозиції - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути