Ексклюзиви
пʼятниця, 25 січня 2013 12:16

Кличко і Тягнибок ніколи не "ляжуть" під "Батьківщину" - Чечетов

Кличко і Тягнибок ніколи не "ляжуть" під "Батьківщину" - Чечетов
Фото: www.rbc.ua

Лідер партії УДАР Віталій Кличко і лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок не підтримали ініціативу екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яка закликала опозицію створити єдину партію, тому що для них це не вигідно.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.

"А чого Тягнибок, у якого рейтинг вищий, ніж у Яценюка, повинен об'єднуватися з "Батьківщиною"? У нього рейтинг на підйомі, вони по суті роздягнули догола "Батьківщину", 10%, які "Свобода" отримала на виборах - це відірвані у "Батьківщини", то чого вони повинні йти до них? Тягнибок - на підйомі, це один з найбільш реальних противників Януковича на виборах у 2015 році", - висловив думку Чечетов.

Крім того, за його словами, у лідера партії УДАР "також рейтинг росте і випереджає, в перспективному плані, рейтинг Яценюка і Тимошенко. То чому він повинен під "Батьківщину" лягати? Він сам може піти на вибори, бути реальним кандидатом і супротивником Януковичу. Тому у них нічого не вийде (створити єдину опозиційну партію - ред.)".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт: позачергова сесія Ради - це спосіб тиску на уряд

"А там ще Гриценко в засідці сидить, який давно бачить себе президентом", - зазначив політик, нагадавши, що "на найголовнішому голосуванні для опозиції по декриміналізації статті Тимошенко з "Батьківщини" 20 чоловік в залі не були присутні, а четверо взагалі були в залі, але пішли пиво пити. Гриценко теж не голосував".

"Вже тоді вони "поховали" Тимошенко, вони її втоптали в бруд, вони бачать "Батьківщину" там же, де і "Нашу Україну". "Батьківщину" чекає такий же фінал. Де Ющенко і "Наша Україна"? У небутті, ось так і Юлія Володимирівна і "Батьківщина" йдуть у небуття. Навіщо їм зв'язуватися з небуттям? Це вже йде політичний час - залишки "помаранчевої революції". Тому ні Кличко, ні Тягнибок ніколи не будуть зв'язуватися з "Батьківщиною", - резюмував політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пашинський про позачергову сесію: "Це проблема не тільки Тимошенко, а й іміджу країни"

Нагадаємо, екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликала опозицію створити єдину партію, щоб подолати режим президента Віктора Януковича. Лідер парламентської фракції "Свобода" Олег Тягнибок не вважає за доцільне об'єднання трьох ідеологічно різних партій в одну, таке ж думку висловив лідер партії УДАР Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Кличко і Тягнибок ніколи не "ляжуть" під "Батьківщину" - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути