середа, 26 вересня 2012 17:37

Київський адмінсуд не дозволив переглянути результати жеребкування в 218 виборчому окрузі

Київський адмінсуд не дозволив переглянути результати жеребкування в 218 виборчому окрузі
Фото: telegraf.dn.ua

Київський апеляційний адміністративний суд відхилив апеляційну скаргу ВО "Батьківщина" і залишив без змін рішення Окружного адміністративного суду Києва. У своєму рішенні окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним прийняття подань 24 партій у термін не передбачений законодавством, але він ухвалив рішення переглянути склад дільничих виборчих комісій.

"Таке рішення суду для нас є несподіваним, адже подання кандидатур в окружну виборчу комісію 218 округу до жеребкування було здійснено не у термін передбачений законодавством. 24 подання партій-сателітів Партії регіонів брали участь у жеребкуванні. 9 із цих подань пройшли його. Отже із кожної із 74 виборчих дільниць буде по 9 кандидатів внесених незаконним шляхом. Таким чином, маємо 666 незаконних кандидатів дільниць 218 виборчого округу", - розповів представник ВО "Батьківщина" Дмитро Ільченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидат у депутати хоче ліквідувати облдержадміністрації

Також він додав, що ВО "Батьківщина" має запасний план дій, але поки його не будуть озвучувати.

Серед партій, які подали кандидатури до складу ДВК після 19 вересня "Народна ініціатива", "Справедлива Україна", "Союз анархістів України", "Аграрна партія України" та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові напали на агітаторів Партії регіонів

За словами Ігоря Романюка, довіреної особи кандидата у депутати у 218 виборчому окрузі від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Олександра Третьякова, від вирішення цієї справи залежить доля виборчого процесу на окрузі.

Зараз ви читаєте новину «Київський адмінсуд не дозволив переглянути результати жеребкування в 218 виборчому окрузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути