середа, 02 жовтня 2013 08:35

Київраду з самого ранку охороняють правоохоронці і автобуси повні "Беркуту"
10

Фото: Фото: Оксана ПЕРЕВОЗНА

Біля будівлі Київради на Хрещатику, 36 близько сотні співробітників міліції та "Беркуту". По периметру Київради стоять 23 автобуси еталон із міліцією та "Беркутом".

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Працівників мерії та Київради пропускають за посвідченнями через вхід до громадських приймалень. Центральний вхід закритий. Біля нього також чергує міліція.

На першому поверсі з боку приймальні чергують близько 50 співробітників "Беркуту". Прес-служба Київради забороняє їх фотографувати та знімати на мобільний телефон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні "свободівці" проведуть акцію проти чергового засідання нелегітимної Київради

Зараз журналістів тримають в колонній залі мерії на другому поверсі. На перший поверх не пускають. До 8 години тут також були депутати Київради. Близько 8 години їх провели до сесійної зали. До будівлі Київради поки проходять лише провладні депутати.

На даний момент мітингувальників кілька десятків. Вони збирають групками серед Центрального універмагу. З числа нородних депутатів присутній нардеп від "Батьківщини" Юрій Одарченко. Наразі усе спокійно. Також біля будівлі Київради багато працівників СБУ в цивільному. Мітингувальники в основному люди пенсійного віку.

Наразі встановили колонки. З них звучать пісні Тараса Чубая.

 

Зараз ви читаєте новину «Київраду з самого ранку охороняють правоохоронці і автобуси повні "Беркуту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути