Ексклюзиви
четвер, 20 січня 2022 13:22

Кияни мають дати оцінку і репресіям проти Порошенка, і діям влади - Сюмар

 

Народна депутатка з фракції "Європейська Солідарність" Вікторія Сюмар на брифінгу у Київраді подякувала киянам за підтримку під час акцій під Печерським судом. Як відомо, Київрада сьогодні зібралась на позачергове засідання, на якому планують ухвалити звернення проти політичних переслідувань п'ятого президента Порошенка та проти свавілля влади.

"Ми хочемо подякувати киянам, тому що ми відчували надзвичайну підтримку останні три дні від простих киян. Вчора від суду до вулиці Банкової люди нас підтримували. Ми дякуємо Києву. Ми знаємо, що з Києва починаються зміни, і впевнені, що вони почнуться з Києва і цього разу. Бо влада втратила береги", – зазначає Вікторія Сюмар.

"Президент у найкращій традиції сатиричного фільму "Не дивіться вгору" розказує українцям, що немає жодної загрози – в той час, коли і американські лідери, і європейські постійно говорять Україні про необхідність консолідації всіх сил на протидію російському агресору. Ми бачимо певну неадекватність влади, яка провокує внутрішньополітичне протистояння на абсолютно безглуздих підставах", – говорить Сюмар.

"Звинувачення в держзраді Петра Порошенка – це суцільна маячня і абсурд. Це те саме, що Томос, безвіз, Асоціацію з Європейським Союзом назвати зрадою України. Нівелювати всі українські перемоги, нівелювати рух України у бік Європи – ось задача цієї влади, яка насправді керується банальним інстинктом самозбереження і в політичній боротьбі хоче прибрати свого головного політичного конкурента", – говорить Сюмар.

"Ця провокація влади вказує, що влада далі збирається застосовувати силу. І цьому треба теж сказати стоп", – наголошує Сюмар.

"Ми дуже сподіваємося, що Київрада сьогодні скаже своє слово у відповідності до настроїв, до думок своїх виборців – київських мешканців, які сьогодні з нами. За що їм дуже вдячні", – резюмує Вікторія Сюмар.

Зараз ви читаєте новину «Кияни мають дати оцінку і репресіям проти Порошенка, і діям влади - Сюмар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути