Ексклюзиви
субота, 19 червня 2021 15:13

Киву гарно виштовхнули - Вірастюк про бійку в Раді
4

Василь Вірастюк склав присягу народного депутата 15 червня.
Фото: sluga-narodu.com

Народний депутат від "Слуга народу", спортсмен Василь Вірастюк сказав, що нардепа від ОПЗЖ Іллю Киву гарно виштовхнули від трибуни Верховної Ради. Про це він розповів в ефірі "24 канал".

Вірастюка запитали: "Може вас взяли до фракції "Слуга народу" для того, щоб ви були кулаками?".

Про сутичку "слуги" Миколи Тищенка з Кивою нардеп сказав: "Як на мене, а я в дитинстві займався боротьбою, наскільки я знаю пан Тищенко займався чи то самбо чи то дзюдо, тому він гарно пройшов в пояс пану Киві і зумів виштовхати його з-під трибуни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потураєв пояснив свої слова про ОПЗЖ

На репліку телеведучої, що Вірастюка не було видно в бійці, він відповів: "Так, мене не було видно. Я вже фактично був в коридорчику між кріслами. Але мої колеги з фракції мене стримали і просто попросили мене туди не вмішуватись, не бігти. Хоча перше бажання таке було".

"Якщо ви дивилися телеефір, могли би побачити, що депутати з фракції "За майбутнє" почали скандувати "Вірастюк! Вірастюк!". Вони хотіли, щоб я вибіг туди. Вони хотіли, щоб я підтвердив те реноме, на яке всі сподівалися. Що спортсмени - це люди, які не можуть стримувати своїх емоцій. Але вийшло все навпаки", - сказав "слуга".

17 червня ОПЗЖ влаштували бійку після того, як нардеп від "Слуги народу" Микита Потураєв із трибуни заявив: "Тут у нас питали: коли закінчиться епоха бідності? Тоді, коли закінчиться епоха брехні. А закінчиться вона тоді, коли повсталий народ витягне оцю фракцію, сукупні статки якої співставні з річним бюджетом України, і розстріляє. Ми демократична країна. І маємо рухатися повільно. І знищувати вас політично".

Зараз ви читаєте новину «Киву гарно виштовхнули - Вірастюк про бійку в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути