неділя, 27 березня 2011 00:23

Ківалова "за бездоганну ділову репутацію" назвали юристом року

Ківалова "за бездоганну ділову репутацію" назвали юристом року

Вчора, 26 березня в Національному палаці мистецтв "Україна" відбулася урочиста церемонія вручення премії "Людина року – 2010". Зокрема, юристом року визнано Сергія Ківалова - голову Комітету Верховної Ради України з питань правосуддя, доктора юридичних наук, академіка Національної академії правових наук України, заслуженого юриста України.

С.Ківалов обійшов таких "конкурентів", як Валерій Бондик (заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань правосуддя, кандидат юридичних наук, заслужений юрист України), Олексій Дідковський (керівний партнер однієї з українських юридичних компаній).

На премію "Юрист року" номінували представників органів юстиції, прокуратури, адвокатури, правозахисних громадських організацій, науковців у галузі юриспруденції, а також незалежних юристів, які зробили вагомий внесок у розвиток законодавчої бази України, у справу охорони Закону і прав людини, мають високі професійні результати, бездоганну ділову репутацію і провадять прозору діяльність виключно у правовому полі.

Нагадаємо, щорічні міжнародні премії "Людина року" були засновані відповідно до рішення Вищої академічної ради від 2 жовтня 2001 р. Як претендентів на міжнародні та спеціальні премії розглядають відомих особистостей міжнародного масштабу, чия професійна і суспільна діяльність визнана європейським і світовим співтовариством і які безпосередньо зробили значний внесок у становлення і розвиток України як незалежної держави, сприяли зміцненню її позитивного іміджу у світі.

 

Зараз ви читаєте новину «Ківалова "за бездоганну ділову репутацію" назвали юристом року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути