Ексклюзиви
четвер, 04 жовтня 2007 09:55

Ківалов похвалив ЦВК за "оперативність і професійність"

Колишній голова Центральної виборчої комісії, кандидат у депутати Верховної Ради від Партії регіонів Сергій Ківалов вважає роботу Центвиборчкому з підрахунку попередніх результатів парламентських виборів оперативною й професійною.

Про це сказано в повідомленні прес-служби фракції ПР.

"Електронний, він же попередній підрахунок голосів, проведений зараз ЦВК, проходить, на мій погляд, нормально. Всупереч побоюванням, Центвиборчком працює оперативно й професійно", - цитує слова Ківалова прес-служба.

Він нагадує, що підрахунок голосів з використанням єдиної інформаційно-аналітичної системи "Вибори" є тільки попереднім, а остаточні результати голосування будуть установлені ЦВК тільки після вивчення оригіналів протоколів окружних виборчих комісій.

Для встановлення офіційних результатів законом установлено строк 15 днів, і ще 5 днів передбачено для їх оприлюднення.

На думку Ківалова, для роботи ЦВК зараз створена якнайкраща атмосфера, тому що, з його слів, всі основні гравці задоволені результатами виборів.

За попереднім підрахунком Центральною виборчою комісією 99,93% протоколів, у Верховну Раду проходять Партія регіонів - 34,35%, Блок Юлії Тимошенко - 30,73%, Блок "Наша Україна - Народна Самооборона" - 14,16%, Комуністична партія - 5,38%, Блок Литвина - 3,96%.

Вибори Ради відбулися 30 вересня, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Ківалов похвалив ЦВК за "оперативність і професійність"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути