середа, 20 жовтня 2021 17:07

"Кива вдарив першим, а тепер став потерпілим" - Майман про конфлікт з нардепом

"Кива вдарив першим, а тепер став потерпілим" - Майман про конфлікт з нардепом
Ветеран АТО Михайло Майман прокоментував вручення обвинувального акту у справі про бійку з Кивою. Фото: Апостроф

Ветерану АТО Михайлу Майману вручили обвинувальний акт у справі про бійку з одіозним нардепом Іллею Кивою. Правоохоронці вважають, що Майман напав на Киву, проте відео з камер спостереження говорить про зворотне.

Про це ветеран АТО повідомив у відеозверненні, яке опублікував у своєму Telegram-каналі Mayman News, передають "Коментарі".

"Мені вручили обвинувальний акт у кримінальній справі з народним депутатом Іллею Кивою. Ви всі чудово пам'ятаєте цю ситуацію в ресторані, як він на мене напав і мені довелося оборонятися. Тепер я отримав обвинувальний акт, в якому написано, що Кива - потерпілий", - розповів Майман.

Судове засідання, за його словами, поки не призначили.

Адвокат ветерана Андрій Циганков повідомив, що спочатку справу було порушено за статтею 346 Кримінального кодексу України - намагалися довести, що Майман напав на політичного діяча, "безцінного для України". Однак пізніше справу перекваліфікували на статтю 125 - нанесення легких тілесних ушкоджень.

Адвокат вважає, що саме Кива напав на Маймана, а не навпаки, але правоохоронці чомусь відмовляються бачити очевидне. В обвинувальному акті все перекрутили - не було ніякого нападу. Правоохоронці намагаються довести, що потрібно вірити їхньому обвинувальному акту, а не кадрам на відео. А в обвинувальному акті йдеться, що Майман побачив в ресторані свого знайомого Киву і без будь-яких причин вирішив нанести тому удари, впевнений адвокат.

Нагадаємо, інцидент, про який йдеться в обвинувальному акті, стався в січні 2020 року в одному з ресторанів Києва. На відео, яке опинилось в мережі, видно, як Кива підходить до Маймана і б'є його головою в ніс, після цього ветеран дає відповідь нардепу.

Зараз ви читаєте новину «"Кива вдарив першим, а тепер став потерпілим" - Майман про конфлікт з нардепом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути