Ексклюзиви
пʼятниця, 16 жовтня 2009 11:37

Кислинський пішов до Яценюка?

Кислинський пішов до Яценюка?

Звільнений з посади заступника голови СБУ за відсутність диплому про вищу освіту Андрій Кислинський вже знайшов собі інше місце роботи - в штабі "Фронту змін" Арсенія Яценюка, пише Цензор з посиланням на "Вечірні вісті".

Як нагадує газета, Андрій Кислинський, будучи випускником гірського технікуму, підробив диплом Національного університету ім. Тараса Шевченка і протягом декількох років займав відповідальні державні пости - керівника офісу Президента, заступника голови Секретаріату президента і заступника голови СБУ.

Дипломний скандал розгорівся, коли правоохоронці завагалися в "освіченості" замглави СБУ, а Міністерство освіти підтвердило, що ніяких університетів Кислинський не закінчував.

Після оприлюднення цієї інформації Президент Ющенко в терміновому порядку підписав представлення про звільнення Кислинського, але народні депутати Андрій Кожем"якін і Олександр Скибинецький вважають, що Кислинський повинен бути покараний і вимагають від Генеральної прокуратури порушення кримінальної справи за фактом підробки документів.

Але схоже, Андрій Кислинський вже знайшов собі інше "світле майбутнє". Газета отримала інформацію, що насправді для екс-замглави СБУ вже підготовлене перспективне місце в штабі "Фронту змін" Арсенія Яценюка.

"Очікується, що Кислинський обійматиме посаду рівня заступника керівника передвиборного штабу, - наголошується в статті, - і швидше за все, команда Арсенія Яценюка до останнього приховуватиме присутність в своїх рядах такого "компетентного" і скомпрометованого співробітника".

Цензор
Зараз ви читаєте новину «Кислинський пішов до Яценюка?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути