пʼятниця, 28 травня 2010 19:19

Кисельов спокутує свою вину за критику Януковича - бютівець

Кисельов спокутує свою вину за критику Януковича - бютівець

Народний депутат із фракції БЮТ Юрій Прокопчук вважає, що регіонал Василь Кисельов ініціює антиукраїнські закони, щоб вислужитися та спокутувати свою провину за критику Януковича та однопартійців восени минулого року.

Раніше Кисельов звинувачував Партію регіонів у співпраці з криміналітетом і заявив, що поки ПР керує Віктор Янукович, йому в цій партії робити нічого.

Про це Юрій Прокопчук сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Подаючи такі одіозні законопроекти, Василь Кисельов намагається вислужитися та спокутувати свою вину за критичні заяви на адресу Януковича та Партії регіонів. Він же тоді покривав їх всіх на чому світ стоїть. Повністю засуджував керівництво партії, в тому числі в Криму за корупцію, хабарництво, розбазарювання державних ресурсів і земель", - відзначив він.

"Можна процитувати, які він давав оцінки кримським "регіоналам", уряду та Верховній Раді Криму. Говорив, що доки Партією регіонів керує Янукович, то йому в ній робити нічого. А зараз Кисельов відпрацьовує все назад. Він намагається вислужитися", - розповів політик.

Юрій Прокопчук негативно оцінив ініціативу Василя Кисельова щодо скасування визначення Голодомору 1932-33 років як геноциду.

"У БЮТ цей законопроект сприйняли вкрай негативно. Наша позиція тверда – голодомор 1932-33 років був геноцидом українського народу. Не визнання цього є зрадою України, українського народу, історії та пам"яті мільйонів людей, які загинули через геноцид. Це був геноцид! Така позиція БЮТ і моя як депутата й громадянина", - зазначив бютівець.

"Думаю, що це не бачення самого Кисельова, а позиція Януковича-Азарова та всіх регіоналів, які налаштовані антиукраїнськи й не визнають історії, фактів та підігрують іншій країні", - додав Прокопчук.

Зараз ви читаєте новину «Кисельов спокутує свою вину за критику Януковича - бютівець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути