Ексклюзиви
вівторок, 23 серпня 2011 20:02

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Кірєєв не пустив Тимошенко до хворої матері

Кірєєв не пустив Тимошенко до хворої матері

Печерський районний суд у вівторок знову відмовився змінити запобіжний захід для екс-прем'єра України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Як передає "Інтерфакс-Україна", таким чином суддя Печерського райсуду Києва Родіон Кірєєв, головуючий щодо "газової справи", вже в 10-й раз відмовив у задоволенні клопотання захисту Тимошенко про зміну запобіжного заходу.

"Наступне засідання Печерського райсуду відбудеться 25 серпня о 9.00", - сказав Кірєєв після оголошення свого рішення про відмову в задоволенні клопотання.

Потім присутні в залі народні депутати піднялися і стали скандувати "Ганьба!" в знак підтримки підсудної. Парламентарії та Тимошенко також разом виконали гімн України. Екс-прем'єр звернулася до присутніх зі словами подяки, а також привітала їх з Днем незалежності України.

У вівторок захист Тимошенко просив відпустити її на два дні до Дніпропетровська, щоб вона могла відвідати хвору матір.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура звинувачує Тимошенко у перевищенні службових повноважень при укладанні "газових контрактів" з РФ в 2009 році, чим державі було завдано збитків на суму понад 1,5 млрд грн. Суд почав розгляд "газового справи" 24 червня. 5 серпня на засіданні суду Тимошенко була заарештована. За інформацією держобвинувачення, підставою стало "перешкоджання у встановленні істини".

Зараз ви читаєте новину «Кірєєв не пустив Тимошенко до хворої матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути